Overzicht van producten van fabrikant TexelWool

Bent u op zoek naar een dekbed wat u kan gebruiken het hele jaar door? Dat bent u bij de TexelWool multikeus op het goede adres! Bij de multikeus producten kun je alle verschillende soorten dekbedden aan elkaar klikken doormiddel van drukknopen, en zo heeft u voor ieder seizoen een geschikt dekbed. Zo kunt u kiezen uit 120, 200, 400 en 600 gram. De 120 gram is geschikt voor de zomers om een deken om u heen te hebben, maar toch een lekker ligt briesjes over u heen te kunnen krijgen. De 600 gram is meer bedoeld voor de (strenge) winter zodat het lekker warm blijft in bed.

Bent u op zoek naar een dekbed wat u kan gebruiken het hele jaar door? Dat bent u bij de TexelWool multikeus aan het juiste adres! Bij de multikeus producten kun je alle verschillende soorten dekbedden aan elkaar klikken door middel van drukknopen, en zo heeft u voor ieder seizoen een geschikt dekbed. Zo kunt u kiezen uit 120, 200, 400 en 600 gram. De 120 gram is geschikt voor de zomers om een deken om u heen te hebben, maar toch een lekker ligt briesjes over u heen te kunnen krijgen. De 600 gram is meer bedoeld voor de (strenge) winter zodat het lekker warm blijft in bed.


Trots op Texel


Vraagt u naar het stokpaardje van Texel, dan zult u het eensgezind te horen krijgen. Wij zijn het meest trots op de 'Texelaar'. Ons eigen Texelse stamboekschaap, dat zo'n belangrijke stempel drukt op het beeld van het eiland. Wereldwijd bekend om het uitstekende lamsvlees en de superieure eigenschappen van wol. Alleen de beste wol is goed genoeg voor onze collectie. Daarvan worden hoogwaardige producten gemaakt voor uw slaapcomfort.


Als eilandbewoner, vertrouwd met natuurlijke elementen als de zee en de wind, zijn wij bijzonder trots op de zaken die Texel maken tot wat het is. Een eigen veerboot, een eigen vissersvloot, de rijke VOC-historie, ongerepte waddennatuur en de kwaliteit van de Texelse schapenwol, verwerkt in onze slaapproducten.


Historie van TexelWool?


TexelWool is een bedrijf dat sinds 2008 op de markt is met de nieuwst generatie dekbedden. Deze Texelse dekbedden zijn te onderscheiden doordat gebruik wordt gemaakt van een uniek “vernaaldingsproces” van de Texelse schapenwol, waarbij de wol vezels met speciale naalden verweven worden. Hierdoor zijn de dekbedden heerlijk zacht en heel erg seizoen gericht. Daardoor zorgen ze voor een zeer comfortabele nachtrust, zodat u heerlijk uitgerust weer wakker wordt!


Waarom TexelWool?


TexelWool kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse wol. Warm in de winter, koel in de zomer! En vergeet niet de heilzame kracht van lanoline (wolvet) op spieren en gewrichten. In iedere wollen vulling zit nog een paar procent lanoline, zodat de wol zijn kracht behoudt. Dankzij onze jarenlange kennis van Texelse wol en de productietechniek, hebben wij een kwaliteits collectie op het gebied van slaapcomfort voor u gemaakt.


Voor alle type dekbedden, onderdekbedden, kussens en nog veel meer. Wij zijn van alle markten thuis. Wij van de Texelse slaapfabriek zijn een expert in slaapproducten van echt Texelse schapenwol. Dit is de perfecte plek om uw nachtrust perfect te maken en uitgerust wakker te worden!

Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 13 items
Toont 1 - 12 van de 13 items