Overzicht van producten van fabrikant Texeler

Bent u op zoek naar een heerlijk Texeler dekbed of kussen van echte kwaliteit en wilt u echt gaan genieten van uw nachtrust? Dan bent u bij de Texelse slaapfabriek aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u heerlijk onder uw dekbed kan kruipen en ultiem kan genieten van uw slaap. De dekbedden van de Texelse slaapfabriek bieden u ultieme rust en een heerlijk warm of juist gekoeld bed! Toch is het altijd moeilijk om het juiste dekbed te kiezen want, wilt u nu een 4 seizoenen dekbed of wilt u om het seizoen een ander dekbed? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Bent u op zoek naar een heerlijk Texeler dekbed of kussen van echte kwaliteit en wilt u echt gaan genieten van uw nachtrust? Dan bent u bij de Texelse slaapfabriek aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u heerlijk onder uw dekbed kan kruipen en ultiem kan genieten van uw slaap. De dekbedden van de Texelse slaapfabriek bieden u ultieme rust en een heerlijk warm of juist gekoeld bed! Toch is het altijd moeilijk om het juiste dekbed te kiezen want, wilt u nu een 4 seizoenen dekbed of wilt u om het seizoen een ander dekbed? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.


Typisch Texels


Het eiland Texel heeft lange zandstranden, prachtige natuur, een rijke VOC-historie, een eigen veerboot en vele producten van Texelse bodem. Maar de trots van het eiland is beslist de 'Texelaar'. Ons eigen stamboekschaap, dat wereldwijd wordt geroemd. Niet alleen vanwege het uitstekende lamsvlees; ook de wol staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Wij verwerken uitsluitend deze zuivere scheerwol in onze collectie. Want alleen de beste wol is goed genoeg voor uw slaapcomfort.


Uniek ras


De 'Texelaar' geeft al eeuwenlang een prachtige wol. De officiële historie start in 1909, het jaar waarin het Texels Schapenstamboek is opgericht. Een groep Texelse schapenfokkers bewaakt nog altijd de zuiverheid van het schapenras. Mede dankzij hun vakmanschap kunnen wij rekenen op een continue, hoge wolkwaliteit. Daarom heeft Texeler zich verbonden aan de vereniging van Texeler schapenfokkers.


Welk type dekbed?


Wij hebben verschillende Texeler mulitkeus dekbedden. Voor alle seizoenen hebben wij wel een dekbed klaarliggen! Is het een warme periode neem dan het Texeler multikeus 120 dit dekbed is super geschikt voor als de tempratuur hoog oploopt in de kamer maar toch een dun dekentje over je heen wilt hebben liggen. Ook hebben wij de multikeus 600 deze is voor de mensen die het snel koud hebben in bed of voor de beginnende winters, of wilt u toch liever voor de Texeler Futon comfort plus gaan, dit is een dekbed dat is voor de winters heerlijk warm en voor de zomers heerlijk koel voor elk jaar getij dus!


Waarom een Texeler dekbed?


Waarom niet kunt u beter zeggen, het is heerlijk zachte kwaliteit, gemaakt op Texel en gerijpt door de zon, zee en wind. Ook is het geschikt voor ieder moment van het jaar zowel voor de zomer en de herfst als voor de winter en de lente. Texeler kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse schapenwol. Heerlijk warm in de winter, koel in de zomer. Onze fabriek, vlakbij de dijk in havenplaats Oudeschild, heeft jarenlange ervaring met dit natuurproduct en de juiste weeftechniek. Het resultaat? Een prachtige kwaliteitscollectie met dekbedden, futons, kussens en onderdekens voor iedere slaapwens. Bekijk onderstaand dan ook de gehele collectie van Texeler dekbedden.

Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 22 items
Toont 1 - 12 van de 22 items